DOE-HET-ZELF leidt tot een bez [...]
video thumbnail
Owner: Sailing MV Lady Liselot

DOE-HET-ZELF leidt tot een bezoek aan de werf; S3/E08-NL

0

Location: Alphen aan den Rijn
Latitude: 52.13000000
Longitude: 4.66000000
Published: 18 Feb 2023

Nederlandse Editie - DUTCH VERSION OF S3/E08
"Waarom deel je geen bootklussen?" vragen mensen mij. 'Daarom niet,' antwoord ik dan. Ik vind het niet leuk om te klussen, en als je bootklusjes wilt zien, dan kan ik heel veel andere kanalen aanraden die daar én lol in hebben én dat goed kunnen.
In deze video vertel ik over een boot-klus die resulteerde in een bezoek aan de werf.
In deze etappe richting de werf, passeren we een route die ik al in een aantal video's heb gedeeld, dus besloot ik een andere video te maken dan de reguliere.

Waarom ik (bijna) al mijn video's in het Engels doe?
Omdat ik elke dag video's kijk van Fransen, Denen, Noren, Spanjaarden, Portugezen, Duitsers én heel de rest van de wereld, die allemaal Engels lullen. Want alleen dan kan je je ervaring wereldwijd delen. En wat blijkt? Mijn video's worden in 127 landen bekeken (zie S03/E01 voor de lijst). Veel van mijn kijkers en abonnees zijn Engelstaligen die mijn video's helemaal top vinden, omdat ze óf familie hebben uit Nederland, of hier jaren geleden zijn geboren en door omstandigheden nu elders op de wereld wonen. En, dat ik dan Engels spreek met een accentje (net als de Fransen, Denen, Noren, Spanjaarden, Portugezen, Duitsers overigens) dan interesseert hen dat geen reet.
MAAR... zoals je ziet is dit de eerste Nederlandstalige video op dit kanaal. Misschien komen er meer.


SOCIALS:
Instagram:
https://www.instagram.com/mvladyliselot
Facebook:
https://www.facebook.com/mvladyliselot
Tiktok:
https://www.tiktok.com/@mvladyliselot

Location