S2/E25; Cruising Tidal River O [...]
video thumbnail
Owner: Sailing MV Lady Liselot

S2/E25; Cruising Tidal River Oude Maas

0

Location: Spui
Latitude: 51.30000000
Longitude: 3.88000000
Published: 19 Jun 2022

English: (Nederlandse ondertiteling hieronder)
This is part 15 of the SPRING IS IN THE AIR Tour by MV Lady Liselot.
During my tour in the spring of 2022 the weather is beautiful. Despite the fact that I had to go to Hellevoetsluis for a repair on my generator (see previous video), I am on time that same day to make use of the ebb current that flows on the Spui. And while I'm tracking a number of ships on the AIS, one ship name makes me wonder what the hell is wrong.


Nederlands:
Weet je dat Nederlandse ondertiteling aan kan zetten? Doorgaans zo'n 4 uur nadat de video is gepubliceerd. Klik op de video, en kies uit de iconen die rechtsonder verschijnen dan voor [ondertiteling] en kies daar voor Nederlands. Dan wordt zelfs mijn Engels (knap he van YouTube) vertaald naar Nederlandsch.

Dit is deel 15 van de SPRING IS IN THE AIR Tour van MV Lady Liselot.
Tijdens mijn tour in het voorjar van 2022 is het prachtig weer. Ondanks dat ik naar Hellevoetsluis moest voor een reparatie aan mijn generator (zie vorige video), ben ik diezelfde dag toch mooi op tijd om gebruik te maken van de ebstroom die op het Spui loopt. En terwijl ik op de AIS een aantal schepen volg, maakt één scheepsnaam dat ik mezelf afvraag wat er in hemelsnaam fout is gegaan.

Super leuk trouwens dat je deze video hebt gevonden. Ik ben Henk-Jan, en behalve dit kanaal, kan het zomaar zijn dat je mij online op nog meer plaatsen tegen komt. Ervaringen en kennis delen via bewegend beeld, blijft nu eenmaal leuk. Vind ik dan. (en jij blijkbaar ook, want anders las je dit niet)
Als je meer van MV Lady Liselot wilt zien, abonneer je dan op dit kanaal.
Omdat ik veel (bootjes-)kennissen heb die in het buitenland wonen, heb ik besloten om de video in het Engels te doen. Wellicht vind je het 'steenkolen Engels', vergeef me dat dan maar, want zij die uitsluitend Engels spreken of Engels ook als 2e taal hebben, zijn al heel blij dat ze op deze manier mij kunnen volgen. Helaas betekent dit dat een aantal Nederlanders die het Engels niet machtig zijn, de video's lastiger kunnen volgen. Helaas is dat zo.
Maar, als je het desondanks toch leuk vindt, dan maak je me blij met die Thumbs Up.

SOCIALS:
Instagram:
https://www.instagram.com/mvladyliselot
Facebook:
https://www.facebook.com/mvladyliselot
Tiktok:
https://www.tiktok.com/@mvladyliselot

#boating #yacht #cruising #yachting #yachtlife #boatlife #sailing #liveaboard #thenetherlands #trawler

CCTV
Many people ask me about the CCTV I use on board of Lady Liselot.
In the description of this video is write all about it: https://youtu.be/wWgQCH9jwBQ

Location