Magnetic Mystery aboard this t [...]
video thumbnail
Owner: Sailing MV Lady Liselot

Magnetic Mystery aboard this trawler (My compass goes up and down in seconds); S2/E33

0

Location: Lisse
Latitude: 52.26000000
Longitude: 4.56000000
Published: 7 Sep 2022

English: (Nederlandse ondertiteling hieronder)
On the way to Lisse in the Netherlands, because my children come to eat with me on board. Every time I sail through a certain part of the Ringvaart, my compass is off. I meet a facebook friend who had a birthday, so I sing for her and I show one of the activities of us Dutch that we as Dutch are world famous for.

Nederlands:
Weet je dat Nederlandse ondertiteling aan kan zetten? Doorgaans zo'n 4 uur nadat de video is gepubliceerd. Klik op de video, en kies uit de iconen die rechtsonder verschijnen dan voor [ondertiteling] en kies daar voor Nederlands. Dan wordt zelfs mijn Engels (knap he van YouTube) vertaald naar Nederlandsch.

Onderweg naar Lisse in Nederland, omdat mijn kinderen bij mij aan boord komen eten. Iedere keer als ik door een bepaald deel van de Ringvaart vaar, dan is mijn kompas van slag. Ik tref een facebook vriendin die jarig was, dus ik zing voor haar en ik laat een van de activiteiten van ons Nederlanders zien waar wij als Nederlanders wereld beroemd om zijn.

Super leuk trouwens dat je deze video hebt gevonden. Ik ben Henk-Jan, en behalve dit kanaal, kan het zomaar zijn dat je mij online op nog meer plaatsen tegen komt. Ervaringen en kennis delen via bewegend beeld, blijft nu eenmaal leuk. Vind ik dan. (en jij blijkbaar ook, want anders las je dit niet)
Als je meer van MV Lady Liselot wilt zien, abonneer je dan op dit kanaal.
Omdat ik veel (bootjes-)kennissen heb die in het buitenland wonen, heb ik besloten om de video in het Engels te doen. Wellicht vind je het 'steenkolen Engels', vergeef me dat dan maar, want zij die uitsluitend Engels spreken of Engels ook als 2e taal hebben, zijn al heel blij dat ze op deze manier mij kunnen volgen. Helaas betekent dit dat een aantal Nederlanders die het Engels niet machtig zijn, de video's lastiger kunnen volgen. Helaas is dat zo.
Maar, als je het desondanks toch leuk vindt, dan maak je me blij met die Thumbs Up.

SOCIALS:
Instagram:
https://www.instagram.com/mvladyliselot
Facebook:
https://www.facebook.com/mvladyliselot
Tiktok:
https://www.tiktok.com/@mvladyliselot

#boating #yacht #cruising #yachting #yachtlife #boatlife #sailing #liveaboard #thenetherlands #trawler


CCTV
Many people ask me about the CCTV I use on board of Lady Liselot.
In the description of this video is write all about it: https://youtu.be/wWgQCH9jwBQ

Location